Websites

Jouw next-level online visitiekaartje!

Een website die converteert, er fantastisch uitziet en makkelijk zelf aan te passen is. Vandaag de dag is een website al lang niet meer een statische plek waar je een paar jaar dezelfde content op hebt staan. Je website is een sociale en commerciele omgeving die net als jouw bedrijf mee moet kunnen gaan, verrassend en aantrekkelijk moet blijven.

We kunnen op veel verschillende manieren aan de slag met je website, wij hebben veel ervaring met beproefde methodes om voor jou het beste uit je online plek op het internet te halen. We helpen je om samen door het terrein van SEO, content, afbeeldingen, video’s en meer te navigeren. Het belangrijkste is dat jij tevreden bent en natuurlijk dat jouw website converteert zodat mensen jouw diensten en/of producten makkelijk kunnen vinden en verleid worden.

Compleet aanbod

Veelal wordt gedacht dat een website een plek is die je gebruikt als ‘etalage’ op het internet. Wij zien jouw website als een geheel compleet project. Hoe jij je content (teksten) opstelt is namelijk heel belangrijk. Begin met een goede start en bereid goed voor waar je op gevonden wilt worden. Vervolgens is het consequent toepassen van je huisstijl heel belangrijk, veel beleving bij jouw (potentiele) klant gebeurd namelijk onbewust. Wij bouwen je website met de laatste User Experience kennis en vervolgens analyseren wij wat er gebeurt als je website in gebruik genomen wordt.

Ontwerp

In deze fase kijken we naar je huisstijl, je branding en je waarden. Wat past bij jou en hoe kunnen we de kennis die wij hebben op het gebied van een succesvolle website inpassen in jouw look & feel.

SEO & content

Voordat je begint met schrijven van de content, is het verstandig om goed in beeld te hebben waar potentiele klanten naar zoeken op het internet. Dat is namelijk de sleutel om gevonden te worden, wij weten precies hoe dit in zijn werk gaat.

Meten is weten

Als de site is gebouwd en jullie zijn tevreden begint er een volgende stap. We meten verschillende aspecten van je website en zorgen dat jij ook inzicht krijgt in de informatie. Waar komen mensen vandaan, welke pagina’s doen het goed, waarom?

Een belangrijk aspect van je website is dat deze er op verschillende browsers en apparaten goed blijft uitzien en alle functies blijft behouden. Zowel op desktop, tablet als mobiel moeten alle knoppen vindbaar zijn en alle foto’s goed zichtbaar. Wij zorgen voor een goede en responsive website.

Video wordt steeds belangrijker, over hoe waar en vooral op welke plek wel en op welke plek niet, geven wij je advies. Door de vele jaren ervaring en de vele websites weten wij precies wat werkt en wat niet.

laptop powered by made alles in een webagencykopie

Consequent vasthouden aan je merkwaarden en look & feel is een belangrijk onderdeel voor een succesvolle website. Deze doorvoeren in de overige huisstijldragers en pos uitingen is dit key voor een ultieme en succesvolle uiting van je brand.

iMac Green karin hornstra poweredbymade
iMac Orange geeta tailor poweredbymade
*Dit zijn richtlijnen voor de prijzen, maar we denken graag met iedereen mee over wat er mogelijk is. Neem gerust contact met ons op en samen komen wij tot een mooi resultaat!

Websites

Wij hebben een passie voor het maken van websites. We gaan door totdat jullie enorm blij zijn met het resultaat. Niet alleen over hoe de website eruit ziet. Maar zeker ook over de performance van de site. Gedurende het hele traject staan we naast je, het ontwerp, de bouw, de analyse en verbeteringen. Het is een gezamenlijk project waarbij wij je compleet ontzorgen.

Enthousiast? Contact ons!