Website in 1 week

Klaar om je website nu echt live te zien gaan binnen 1 week? Het kan echt, samen met Mart onze web Magician kun je volgende week al live zijn. Weten hoe? Lees rustig verder.

Doe het zelf, maar met hulp

Als je je inschrijft voor website in 1 week kun je een thema uitkiezen, krijg je toegang tot alle diy videos waarin Mart uitlegt hoe je wijzigingen doorvoert zodat de website eruit gaat zien zoals je zelf voor ogen hebt. En… het allerbeste van deze actie is: Je krijgt Mart er voor 5 uur hulp extra bij… Voor ons houdt dat eigenlijk in:

Als je alles gereed hebt, teksten en foto’s, dan hebben we de website voor je draaien in 5 uur. Ja, je leest het goed. Wij kunnen dat…

Mart to the rescue

Hoe gaat het nu precies in zijn werk

1.

Als eerste klik je ergens op de knop op deze pagina en koop je Website in 1 week.

2.

Je ontvangt je bevestiging en een mail met daarin instructies. Tevens ontvang je de zoom uitnodigingen voor jouw support gesprekken met Mart. In de eerste zoom ga je samen de pagebuilder en template installeren!

3.

Je ontvangt de inlog voor de online omgeving waarin je ziet hoe je met de pagebuilder moet werken! Lukt het niet. Geen paniek. Dat is eigenlijk het thema van deze hele actie: GEEN PANIEK 🙂 Wij helpen je er doorheen. Lukt het dus niet, maak een afspraak en wij helpen je er doorheen… of eigenlijk, wij doen het voor je.

4.

Zorg dat je alle teksten en afbeeldingen gereed hebt. Als je niet weet wat je moet schrijven of welke afbeeldingen passen bij wat je voor ogen hebt, dan hebben we een pdf voor je met alle tips.

5.

Kijk goed alle video’s waarin Mart stap voor stap uitlegt hoe je je site met de template kunt wijzigen naar je eigen site. Vul je eigen teksten in en verander de foto’s. Lukt het niet? Geen paniek. Maak gebruik van de zoom calls met Mart en wij helpen je of doen het voor je.

6.

Champagne of Kamboucha open, je website is live 🎉… je kan gaan beginnen met je volgende stappen.

Zeer gebruiksvriendelijke page builder

Kies hieronder je favoriete template en ga aan de slag, De website wordt opgezet met een zeer gebruiksvriendelijke pagebuilder. Dat is de omgeving die je gebruikt om je aanpassingen te doen. Hieronder zie je een demo hoe makkelijk dit in zijn werk gaat.

Pebbles Website Template

Rise Website Template

Temple Website Template

Focus Website Template

Gabse Website Template

Grow Webshop Template

Jungle Webshop Template

Nomad Website Template

Pura Website Template

Undersea Website Template

Aanpassen aan de voorzijde van je website

Je ziet dus letterlijk wat je doet

Je kan alles wijzigen