Brigitte-Djie-Powered-by-made-portfolio

Kan dat echt? Een website in een week?

Yes, dat gaat jou lukken!

 

Een website die converteert, er fantastisch uitziet en makkelijk zelf aan te passen is. Vandaag de dag is een website al lang niet meer een statische plek waar je een paar jaar dezelfde content op hebt staan. Je website is een sociale en commerciele omgeving die net als jouw bedrijf mee moet kunnen gaan, verrassend en aantrekkelijk moet blijven.

We helpen je om samen door het terrein van afbeeldingen, video’s en meer te navigeren. Het belangrijkste is dat jij tevreden bent en natuurlijk dat jouw website converteert zodat mensen jouw diensten en/of producten makkelijk kunnen vinden en verleid worden.

Je krijg toegang tot onze online academy waar in duidelijke instructievideo’s staat uitgelegd hoe je zelf tot een fantastische website kunt maken!

Gratis DIVI Thema

Je krijgt bij ons gratis het DIVI thema. Dit is een plug-and-play thema waar je heel makkelijk een website in elkaar kunt zetten en je krijgt alle toekomstige updates. Ter waarde van 189 euro!

l

Super veel kant-en-klare templates

Je krijgt bij ons een template naar keuze. Deze is al helemaal ingericht en kun je dus gebruiken om mee te starten! Door de video’s in de online academy leer je hoe je deze kunt aanpassen en hoe je zelf een pagina kunt beginnen! Ter waarde van 197 euro!

Easy aan te passen

Krijg toegang tot onze online academy waar alles duidelijk staat uitgelegd in video’s. Divi wordt stap-voor-stap uitgelegd en je krijgt de ins-en-outs van WordPress. 

Online academy met video uitleg

Je krijg toegang tot onze online academy waar in duidelijke instructievideo’s staat uitgelegd hoe je zelf tot een fantastische website kunt maken! Het belangrijkste is dat jij tevreden bent en natuurlijk dat jouw website converteert zodat mensen jouw diensten en/of producten makkelijk kunnen vinden en verleid worden.

w

5 uur ondersteuning

5 dagen is er 1 uur de mogelijk om vragen te stellen aan een webdesign expert. Wij hebben enorm veel ervaring met DIVI en kunnen je helpen als je vastloopt ter waarde van 400 euro!

Makkelijk te installeren

De templates en Divi zijn heel gemakkelijk te installeren. Ook plugins in WordPress zijn makkelijk te installeren en te activeren. Je kunt daarmee processen op je website te versnellen!

Wij hebben super gave templates gemaakt die je heel makkelijk kunt installeren. Daarnaast zijn er nog tientallen templates die je kunt gebruiken en kunt aanpassen naar wens!

iMac Green karin hornstra poweredbymade
iMac Orange geeta tailor poweredbymade

* Let op: In deze cursus zit geen hosting of WordPress installatie inbegrepen. 

Meer hulp nodig?

Wij hebben een passie voor het maken van websites. We gaan door totdat jullie enorm blij zijn met het resultaat. Niet alleen over hoe de site eruit ziet. Maar zeker ook over de performance van de site. Gedurende het hele traject staan we naast je, het ontwerp, de bouw, de analyse en verbeteringen. Het is een gezamenlijk project waarbij wij je compleet ontzorgen.

Enthousiast? Contact ons!