Webinar voor online leeromgevingen

leeromgeving-jeannette-carati-powered-by-made

Geef je op voor de gratis webinar van 6 mei 2021

Trainen in een online omgeving

 

Ben je een trainer of coach, ben je kapster, financieel adviseur, ben je fietsenmaker, yoga instructeur? Het geven van trainingen in een online omgeving is een enorme groeimarkt. De huidige situatie heeft er aan bijgedragen dat het steeds meer en sneller geaccepteerd wordt en voor velen zelfs een uitkomst is. Geen reistijd en je kunt je training volgen wanneer je wilt, dus ook ‘s avonds op je gemak of in het weekend. Dan is natuurlijk voor jou als trainer of als trainersbureau de vraag hoe ga jij daar mee om. Ga je je trainingen ook online geven, wordt het een aanvulling op je training? Wordt het een blended training of ga je ervoor dat uiteindelijk al je trainingen alleen online zijn te volgen en je zo een mooie inkomensstroom creĆ«ert. Als je hebt besloten om je trainingen online te geven, dan willen wij je graag gratis op weg helpen door vragen te beantwoorden als waar begin ik, wat heb ik nodig, wat kost het, hoe pak ik het aan.

 

Wij maken al jaren online leeromgevingen en zijn goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en technieken. Deze markt ontwikkelt zich namelijk ontzettend snel. Het is op dit moment een van de grootste groeimarkten in Amerika, wat ons helpt om te profiteren van alle technische ontwikkelingen die er elke dag bijkomen.

 

Een online training kun je geven op heel veel verschillende manieren. Je kan een kleine toevoeging doen aan je site, aan je mailinglijst of je kan kiezen voor een afgescheiden academy. Er is veel mogelijk, voor heel veel verschillende budgetten.

laptop powered by made alles in een webagencykopie

Wat leer je in de gratis webinar voor online leeromgevingen?

  • EWelke verschillende leeromgevingen zijn er?
  • E Wat past het beste bij mij?
  • E Wat heb ik nodig? (mail, plugins, techniek)
  • E Wat kosten de verschillende opties?
  • E Wat is mijn volgende stap?

De online training is vooral praktijk gericht zodat je direct aan de slag kan met wat je leert. Wij kunnen je na de training verder helpen, dat doen wij natuurlijk graag. Maar na de training kun je ook geheel zelf aan de slag. We leggen je alles uit wat je wilt weten.

 

Geef je op voor de gratis webinar van 6 mei 2021