Webinar social media  voor coaches en trainers

instagram-denise-powered-by-made-social-media-training-planten-bloemen

Geef je op voor de gratis online training van 12 mei 2021

Jongen-plant-mobiel-webinar-plant-bloemen

Wat leer je in de gratis webinar social media voor coaches?

  • Hoe je je diverse platformen kan gebruiken om doelgroepen te targetten
  • Hoe je foto’s maakt die kwalitatief goed zijn en opvallen
  • Hoe je je branding kan waarborgen met simpele stappen
  • Veel ideeën en inspiratie van succesvolle accounts
  • Welke apps zijn handig om te gebruiken
  • We gaan het hebben over Instagram, Facebook, Pinterest en Tiktok

Social media inzetten voor jouw bedrijf.

 

Social media is relatief goedkoop en kun je heel precies inzetten om je (potentiele) klanten te bereiken.

Je weet dat er heel veel mogelijkheden zijn, maar het is lastig te beginnen. Of als je al even bezig bent, is het vaak lastig te groeien of origineel te blijven.

Ik wil jullie graag een uur lang ideeen, tips en tools geven om zo veel mogelijk te halen uit je social media.

Passie voor ondernemers

 

Ik ben Denise Oerlemans en heb een grote passie om ondernemers op weg te helpen. Als je even vastloopt of door alle mogelijkheden de eerst volgende stap niet ziet, dan help ik je heel graag. Ik heb jarenlang ervaring met de allergrootste winkelketens van Nederland. Tegenwoordig heb ik al een paar jaar een Creative Media Agency. Graag zet ik mijn ervaring en kennis in voor mijn om jou op weg te helpen. Ik zal jullie een uur lang inspireren en vooral helpen met praktische tips en ideeen. Ik hoop je te zien op 12 mei!  

Geef je op voor de gratis webinar van 12 mei 2021