Van a tot z

Wij zorgen dat jouw idee gerealiseerd wordt!

Powered by Made

Van A tot Z

Bedenken, creëren, maken. Wij denken mee met jouw brand. Van begin tot eind maken wij precies wat bij jouw merk of bedrijf past. We starten altijd met een persoonlijk gesprek waarin wij een goed idee krijgen van jouw wensen. Vervolgens laten wij onze ideeën, kennis en ervaring er op los en zorgen wij samen voor een fantastisch project. We ontwerpen, voeren uit, testen, meten en blijven innoveren. Er zijn wat ons betreft no limits!

Alles onder één dak

Wat Powerd By Made uniek maakt is dat jij alles onder één dak vindt. Letterlijk…wij hebben webdesigners, online marketeers, grafisch vormgevers, technische wizzards en fotografen. Alle disciplines denken mee en maken wij van jullie productie, onze gezamenlijke productie. Dit resulteert in snelle en effectieve communicatie, een consequente en eenduidige look & feel en geen zoektocht naar wie je kan helpen met de volgende stap. Wij voelen ons verbonden met de grote merken als ook met starters. Wij kunnen niet wachten om samen geweldige projecten te creëren!

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van websites, webshops en alles wat daaraan gerelateerd is. Van one-pager tot uitgebreide leeromgevingen, voor alles zorgen wij voor een geweldige klantervaring! Samen met jou creëren wij de customer journey en komen we tot een user experience met resultaat. Wij willen dat jij een gebruiksvriendelijke webomgeving hebt en dat jouw bezoekers converteren naar klanten

Branding

Marketing

Fotografie

Video

Advertising

Webdesign

Social media

Breng jouw boodschap en kennis online over

Leeromgeving

Vanuit een idee kunnen wij een commercieel concept maken. Vervolgens kunnen wij dit concept samen met je uitwerken met een strategie en een stappenplan.

Wij kunnen je materiaal vormgeven, je academy maken en inrichten en ook jouw marketing ondersteunen. Het gehele traject is bij ons in goede handen.

Brigitte-Djie-Powered-by-made-portfolio

Wij maken, iteren, meten en onderzoeken alles om tot het beste resultaat te komen

Jij bent trots op jouw online programma en wij zijn trots dat wij het mogen realiseren. We gaan allereerst samen doornemen wat je einddoel is en waar je nu staat. Vervolgens gaan we kijken wat er in jouw tijd en financieel budget past. Als we dat in kaart hebben gebracht kijken we met je mee naar de inhoud. Wij hebben al zo veel cursussen voorbij zien komen en hebben een goed beeld voor jou wat werkt en wat niet. Dan komt de fase waarin wij jouw training gaan bouwen en uitwerken.

Tot slot maken wij samen met jou een plan voor het vermarkten van je training. En dan… lanceren!! Het moment waarop jouw training de wereld in gaat.

VRAGEN?

 

Bel ons

Starter online academy

€2997

 

✔️ 5 pagina’s volledig opgemaakt

✔️ Landingspagina

✔️ Bedanktpagina

✔️ Academypagina

✔️ Koppeling met Mailprogramma’s (Mailchimp, Activecampaing etc.)

Basis online academy

€3997

 

✔️ Alles van Starter

✔️ Volledig opgemaakte website

✔️ Mogelijkheid tot memberships

✔️ Account omgeving voor studenten

✔️ Betaalsysteem geïntegreerd

Pro online
academy

In overleg

 

✔️ Helemaal naar jouw wensen gerealiseerd

✔️ Alles is mogelijk

 

 

 

*Dit zijn richtlijnen voor de prijzen, maar we denken graag met iedereen mee over wat er mogelijk is.

Neem gerust contact met ons op en samen komen wij tot een mooi resultaat!

@poweredbymade