Template websites om jouw droom een boost te geven!

 

Binnen een aantal dagen je eigen website online en ready to go! Nooit meer maanden wachten tot je website online komt of hoge kosten maken.

Gebruik onze templates en pas de website templates aan om ze volledig naar de eigen look & feel van jouw brand te maken. De templates zijn een goede mix van modern en klassiek, technisch en creatief. Gebruik de template om snel en geheel in je eigen tempo je website online te krijgen.

 

Omdat techniek voor sommige ondernemers een uitdaging is, geven wij er 5 uur support bij. En we kunnen je met hand op ons hart vertellen. Als jij alles klaar hebt staan, je beelden en je teksten, hebben wij in 5 uur de website voor je draaien zonder enige frustratie van jouw kant 😉

Lanceer je eigen website in no-time

En als het je niet lukt, geen probleem! Je krijgt bij je aankoop 5 uur tech support!

Pebbles Website Template

5 pagina’s – 5 uur tech support – Volledig aanpasbaar

€297,-

Rise Website Template

5 pagina’s – 5 uur tech support – Volledig aanpasbaar

€297,-

Temple Website Template

5 pagina’s – 5 uur tech support – Volledig aanpasbaar

€297,-

Focus Website Template

5 pagina’s – 5 uur tech support – Volledig aanpasbaar

€297,-

Gabse Website Template

5 pagina’s – 5 uur tech support – Volledig aanpasbaar

€297,-

Grow Website Template

5 pagina’s – 5 uur tech support – Volledig aanpasbaar

€297,-

Jungle Website Template

5 pagina’s – 5 uur tech support – Volledig aanpasbaar

€297,-

Nomad Website Template

5 pagina’s – 5 uur tech support – Volledig aanpasbaar

€297,-

Pura Website Template

5 pagina’s – 5 uur tech support – Volledig aanpasbaar

€297,-

Undersea Website Template

5 pagina’s – 5 uur tech support – Volledig aanpasbaar

€297,-

Stap 1:

Kies je favoriete Template

 

Of je nu minimal style wilt, urban of volledig wil richten op een webshop, we got you covered! Kies je favoriete template en we kunnen aan de gang!

Wees er van bewust dat je de templates makkelijk kunt aanpassen met je eigen brand kleuren en foto’s. Kies dus een template dat in de opmaak voldoet aan jouw wensen. Ga niet af op kleur of de foto’s.

Welke kies jij? We zijn heel benieuwd!

google woocommerce plugin

Stap 2:

Volg onze stap-voor-stap uitleg

 

We hebben een uitgebreide handleiding geschreven die je kunt volgen om jouw website up and running te krijgen. Super simpel en als je er toch niet uit komt, no worries, je krijgt bij je aankoop 5 uur technische support waar wij bij je meekijken en je helpen je site live te krijgen!

En zoals aangegeven, zijn wij zo ervaren in het maken van websites dat wij, als jij je content en foto’s op orde hebt, de website voor je hebben draaien in de 5 uur support die je erbij krijgt.

Stap 3:

Geef je creativiteit de vrije ruimte

 

De templates zijn volledig aan te passen naar jouw wens. Pas de teksten aan, verander de foto’s en geef alles een andere kleur. Het is allemaal mogelijk met onze templates en wij zijn natuurlijk heel erg benieuwd wat jij bedenkt!

Mocht je ergens in het proces vastlopen, whatsapp, bel of mail ons en we helpen je direct verder. Ook adviseren we jou over het gebruik van je foto’s en de indeling van je pagina. Door de enorme ervaring die we hebben als custom webbouwers, weten we heel goed wat in jouw branche werkt en hoe je de beste conversies kunt realiseren

FAQ

Voor welk platform is dit template gebouwd?

Dit template is gebouwd voor het DIVI thema, een WordPress based thema. 

Wat krijg ik bij aankoop van een template?

Bij aankoop van jouw template krijg je een map met bestanden. Bij deze bestanden zit een handleiding. Deze handleiding legt je stap voor stap uit wat je moet doen. Daarnaast krijg je bij je aankoop 5 uur aan tech support! Super handig als je ergens niet uitkomt of als het toch niet lukt met installeren van je template.

Ik ben totaal niet technisch met dit soort dingen, maakt dat uit?

Dat maakt zeker niet uit. Wij hebben het zo simpel mogelijk gemaakt en een handleiding gemaakt zodat je zelf aan de gang kunt. Mocht het niet lukken, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen en dan kijken wij met je mee en helpen we je verder!

Maakt het uit dat ik geen DIVI heb op mijn WordPress site?

Onze thema’s werken alleen met het DIVI thema, maar wij ondersteunen je graag bij het installeren van DIVI. Bij aankoop van een van onze templates zit de mogelijkheid om DIVI te laten installeren op jouw WordPress website, heb je vragen of wil je DIVI op jouw site? Neem dan contact met ons op!

Wat als ik al een bestaande website heb?

Dat is geen probleem. Als je al een bestaande DIVI website hebt, worden de template pagina’s naast je bestaande pagina’s gezet. Je kan er voor kiezen om je huidige instellingen dan te behouden, maar houdt er dan rekening mee dat de pagina’s niet precies eruit zien zoals het template bedoeld is. Als je al een bestaande website hebt zonder DIVI en je installeert het template, zullen de pagina’s ook naast de bestaande pagina’s worden gezet, maar zullen de template pagina’s er niet zo uit komen te zien als het template ze bedoelt, omdat deze DIVI nodig hebben om er goed uit te zien.

Kan ik het template volledig naar wens aanpassen?

Zeker weten! Het template is volledig aanpasbaar met de DIVI builder. Een super simpele drag-and-drop builder waarmee je het template volledig naar jouw hand kan zetten. Ook het logo, menu en footer zijn volledig aanpasbaar naar jouw wens!

Kan ik een shop toevoegen aan mijn template?

Het is mogelijk om aan elk template een shop toe te voegen. Sommige templates zijn zelfs gemaakt om er een shop aan toe te voegen! Wij adviseren altijd om de WooCommerce plugin toe te voegen. Dit is een gratis shop plugin die makkelijk is op te zetten.

Super gebruiksvriendelijke webbuilder

 

Wij gebruiken het DIVI thema. DIVI maakt gebruik van hun eigen drag- & drop builder. Een super intuïtieve builder waarmee je heel gemakkelijk de mooiste websites maakt! Zonder dat je verstand hebt van code kun je heel simpel een website in elkaar zetten!

Enthousiast? Contact ons!