laptop powered by made alles in een webagencykopie

Shop

Website templates

Krijg waardevolle informatie en voorbeelden om zelf in de praktijk te brengen en je merk online te laten groeien!

WEBSite templates

 

Kies hieronder je favoriete template en ga zelf aan de gang met een duidelijk stappenplan + krijg 5 uur EXTRA hulp van Mart

Klik op HET PROCES om inzichtelijk te krijgen hoe het in zijn werk gaat wanneer je een template gekocht hebt. De website wordt opgezet met een zeer gebruiksvriendelijke pagebuilder. Dat is de omgeving die je gebruikt om je aanpassingen te doen. Klik op DEMO om te zien hoe makkelijk dit in zijn werk gaat!

Favoriet

Templates

Pebbles Website Template

5 pagina’s – 5 uur tech support – Volledig aanpasbaar

€297,-

Rise Website Template

5 pagina’s – 5 uur tech support – Volledig aanpasbaar

€297,-

Temple Website Template

5 pagina’s – 5 uur tech support – Volledig aanpasbaar

€297,-

Focus Website Template

5 pagina’s – 5 uur tech support – Volledig aanpasbaar

€297,-

Gabse Website Template

5 pagina’s – 5 uur tech support – Volledig aanpasbaar

€297,-

Grow Website Template

5 pagina’s – 5 uur tech support – Volledig aanpasbaar

€297,-

Jungle Website Template

5 pagina’s – 5 uur tech support – Volledig aanpasbaar

€297,-

Nomad Website Template

5 pagina’s – 5 uur tech support – Volledig aanpasbaar

€297,-

Pura Website Template

5 pagina’s – 5 uur tech support – Volledig aanpasbaar

€297,-

Undersea Website Template

5 pagina’s – 5 uur tech support – Volledig aanpasbaar

€297,-

Hoe gaat het nu precies in zijn werk

1.

Als eerste klik je ergens op de knop op deze pagina en koop je jouw gewenste template

2.

Je ontvangt je bevestiging en een mail met daarin instructies. Tevens ontvang je de zoom uitnodigingen voor jouw support gesprekken met Mart.

3.

Je ontvangt de inlog voor de online omgeving waarin je kunt zien (video) hoe je het thema en de page builder installeerd. Lukt het niet. Geen paniek. Dat is eigenlijk het thema van deze hele actie: GEEN PANIEK 🙂 Wij helpen je er doorheen. Lukt het dus niet, maak een afspraak en wij helpen je er doorheen… of eigenlijk, wij doen het voor je.

4.

Zorg dat je alle teksten en afbeeldingen gereed hebt. Als je niet weet wat je moet schrijven of welke afbeeldingen passen bij je website, dan hebben we een pdf voor je met alle tips. Deze vraag je hier aan.

5.

Kijk goed alle video’s waarin Mart stap voor stap uitlegt hoe je je site met de template kunt wijzigen naar je eigen site. Vul je eigen teksten in en verander de foto’s. Lukt het niet? Geen paniek. Maak gebruik van de zoom calls met Mart en wij helpen je of doen het voor je.

6.

Champagne of Kamboucha open, je website is live ?… je kan gaan beginnen met je volgende stappen.

Zeer gebruiksvriendelijke page builder

Kies hierboven je favoriete template en ga aan de slag, De website wordt opgezet met een zeer gebruiksvriendelijke pagebuilder. Dat is de omgeving die je gebruikt om je aanpassingen te doen. Hieronder zie je een demo hoe makkelijk dit in zijn werk gaat.

Aanpassen aan de voorzijde van je website

Je ziet dus letterlijk wat je doet

Je kan alles wijzigen

FAQ

Voor welk platform is dit template gebouwd?

Dit template is gebouwd voor het DIVI thema, een WordPress based thema. 

Wat krijg ik bij aankoop van een template?

Bij aankoop van jouw template krijg je een map met bestanden. Bij deze bestanden zit een handleiding. Deze handleiding legt je stap voor stap uit wat je moet doen. Daarnaast krijg je bij je aankoop 5 uur aan tech support! Super handig als je ergens niet uitkomt of als het toch niet lukt met installeren van je template.

Ik ben totaal niet technisch met dit soort dingen, maakt dat uit?

Dat maakt zeker niet uit. Wij hebben het zo simpel mogelijk gemaakt en een handleiding gemaakt zodat je zelf aan de gang kunt. Mocht het niet lukken, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen en dan kijken wij met je mee en helpen we je verder!

Maakt het uit dat ik geen DIVI heb op mijn WordPress site?

Onze thema’s werken alleen met het DIVI thema, maar wij ondersteunen je graag bij het installeren van DIVI. Bij aankoop van een van onze templates zit de mogelijkheid om DIVI te laten installeren op jouw WordPress website, heb je vragen of wil je DIVI op jouw site? Neem dan contact met ons op!

Wat als ik al een bestaande website heb?

Dat is geen probleem. Als je al een bestaande DIVI website hebt, worden de template pagina’s naast je bestaande pagina’s gezet. Je kan er voor kiezen om je huidige instellingen dan te behouden, maar houdt er dan rekening mee dat de pagina’s niet precies eruit zien zoals het template bedoeld is. Als je al een bestaande website hebt zonder DIVI en je installeert het template, zullen de pagina’s ook naast de bestaande pagina’s worden gezet, maar zullen de template pagina’s er niet zo uit komen te zien als het template ze bedoelt, omdat deze DIVI nodig hebben om er goed uit te zien.

Kan ik het template volledig naar wens aanpassen?

Zeker weten! Het template is volledig aanpasbaar met de DIVI builder. Een super simpele drag-and-drop builder waarmee je het template volledig naar jouw hand kan zetten. Ook het logo, menu en footer zijn volledig aanpasbaar naar jouw wens!

Kan ik een shop toevoegen aan mijn template?

Het is mogelijk om aan elk template een shop toe te voegen. Sommige templates zijn zelfs gemaakt om er een shop aan toe te voegen! Wij adviseren altijd om de WooCommerce plugin toe te voegen. Dit is een gratis shop plugin die makkelijk is op te zetten.