Social Media

Vind je het lastig om je merk te laten opvallen op Instagram?

Kies een pakket dat bij je past en laat ons je helpen zodat je merk

online de aandacht trekt!

Powered by Made

Welk pakket past bij mij?

PAKKET 1,2,3 of 4?

Of je nu alleen een opzet wilt zodat je zelf aan de gang kunt gaan of dat we je account uit handen nemen, wij helpen je graag om jouw merk te laten opvallen op Instagram!

Vragen over de pakketten? Laat het ons weten via de Chat functie op deze pagina of via info@poweredbymade.nl

1

Concept gesprek

✓ Look&Feel moodboard

✓ Uitleg Canva templates

✓ 7x Template in Canva

     o 3x Post

     o 2x Story

     o 2x Reel

Aan de hand van een Strategiegesprek bekijken we samen welk doel je wilt bereiken en wat daarvoor nodig is. Het Look&Feel moodboard bepaalt vervolgens de stijl van je posts op Instagram. We maken 7 verschillende templates in Canva die je eindeloos kunt gebruiken om je posts, stories en reels vorm te geven en op deze manier een consistente stijl aan te houden die aansluit bij jouw merkidentiteit.

Eenmalig €149
Excl. BTW

2

Concept gesprek

✓ Look&Feel moodboard

✓ Feed- en Contentplan

✓ Serie van 9 posts

✓ Reflectiemoment

Uit het Strategiegesprek komt naar voren welke doelen je wilt behalen. Aan de hand van het Look&Feel moodboard creëren we een serie van 9 posts die aanluiten op het gemaakte feed- en content plan. Vervolgens plannen we een reflectiemoment in om de Instagram statistieken door te nemen en de vervolgstappen te bespreken.

Eenmalig €279
Excl. BTW

Meest gekozen

3

Concept gesprek

✓ Social media plan

     o Look & Feel

     o Feed- en Contentplan

     o Planning

✓ Wekelijkse posts, stories en reels

✓ 1x per week sessie

Na het Strategiegesprek hebben we de doelen helder en maken we een Social Media Plan om deze doelen te gaan bereiken. Wij zorgen voor de juiste content en posten dit ook voor je! We nemen je Instagram dan ook uit handen zodat we op een consistente en effectieve manier het Social Media plan kunnen uitvoeren. Daarnaast weten we hoe het Instagram Algoritme werkt en zullen van deze kennis gebruik maken om ervoor te zorgen dat jouw Instagram eruit springt!  Per week zullen we een sessie inplannen om een en ander door te nemen en de statistieken gezamenlijk te bekijken.

Maandelijks €495
Excl. BTW

4

Concept gesprek

✓ Social media plan

     o Look & Feel

     o Feed- en Contentplan

     o Planning

✓ Wekelijkse posts, stories en reels

✓ per kwartaal een Personal Brand Shoot

Aan de hand van het Strategiegesprek creëren we een op maat gemaakt Social Media Plan. Dit zal leidend zijn voor de wekelijkse posts, stories en reels die wij voor je op Instagram zetten. We nemen je Instagram dan ook uit handen om op een consistente en effectieve manier het Social Media Plan uit te voeren. Tijdens een wekelijkse sessie bespreken we de statistieken. Tevens weten we hoe het Instagram Algoritme werkt en zullen van deze kennis gebruik maken om ervoor te zorgen dat jouw Instagram eruit springt!  Daarnaast plannen we elk kwartaal een “Personal Brand Shoot”  (twv. €397) zodat je elk seizoen recent en mooi beeldmateriaal van jezelf of van je product(en) hebt voor je online platforms (website webshop, social media, etc…).

Maandelijks €595
Excl. BTW

Personal Brand Shoot

Waarom een Personal Brand Shoot?

Jijzelf en/of je product(en) worden op een krachtige manier neergezet op beeld. We maken prachtige foto’s en korte videofragmenten van jou als gezicht achter je bedrijf. Deze waardevolle beelden kun je gebruiken op je website, webshop, social media, etc…

Jezelf laten zien versterkt de verbinding met je klanten en heeft een positief effect op hun vertrouwen.

Wacht dus niet langer met het laten zien van jou als professional!

Eenmalig €397
Excl. BTW

Maar hoe dan?…

De ene ondernemer vind Social Media fatastisch en de andere ondernemer krijgt al klotsende oksels van het idee!

Er zijn zo veel opties! Daarom is het belangrijk om stap voor stap te ontdekken hoe jij jezelf EN je merk, laat zien op Social Media.

Zo kunnen wij je helpen met een specifieke vraag, bijvoorbeeld om alleen de content te maken, maar kunnen wij je ook helpen bij het opstellen van een Strategisch Plan. Net waar jij behoefte aan hebt.

Uiteindelijk is het ons doel om jouw blokkades te doorbreken en zowel jou als ondernemer als jouw merk, online te laten bloeien en groeien!

#strategie

Voordat we aan de gang gaan met je Social Media bedenken we een strategie om de gestelde doelen meetbaar te maken. Daarnaast zorgt de strategie ervoor welke beslissingen er genomen moeten worden op het gebied van Content en Planning.

Storytelling

#Content

Fotos, videos, teksten, geluid, stickers, etc… Op basis van jouw doelgroep, merkidentiteit en de strategie bedenken en maken wij de content. Zowel voor op je feed als voor in je stories en reels.

#Planning

Waneer is het juiste moment om te posten? Op die vraag vinden wij het antwoord nadat we doelgroeponderzoek hebben gedaan en zien wanneer jouw ‟ideale” volger online actief is. Op basis van die informatie en de gestelde doelstellingen plannen we de content in.

Zet je merk in de spotlights!

MEER Naamsebekendheid + MEER Volgers + MEER Omzet = MEER Plezier

@poweredbymade