Leeromgevingen

leeromgeving-jeannette-carati-powered-by-made

Jouw kennis en kunde online vermarkten

Vanuit een idee kunnen wij een commercieel concept maken. Vervolgens kunnen wij dit concept samen met je uitwerken met een strategie en een stappenplan.

Wij kunnen je materiaal vormgeven, je academy maken en inrichten en ook jouw marketing ondersteunen. Het gehele traject is bij ons in goede handen.

Wij maken, itereren, meten en onderzoeken alles om tot het beste resultaat te komen

Jij bent trots op jouw online programma en wij zijn trots dat wij het mogen realiseren. We gaan allereerst samen doornemen wat je einddoel is en waar je nu staat. Vervolgens gaan we kijken wat er in jouw tijd en financieel budget past. Als we dat in kaart hebben gebracht kijken we met je mee naar de inhoud. Wij hebben al zo veel cursussen voorbij zien komen en hebben een goed beeld voor jou wat werkt en wat niet. Dan komt de fase waarin wij jouw training gaan bouwen en uitwerken.

Tot slot maken wij samen met jou een plan voor het vermarkten van je training. En dan… lanceren!! Het moment waarop jouw training de wereld in gaat.

Breng jouw boodschap over

De mogelijkheden van online zichtbaarheid zijn ongelooflijk. Met al die mogelijkheden komt ook de uitdaging om aanwezig te zijn op meerdere platformen en structuur in jouw social media te integreren. Onze online marketeers zijn op de hoogte van alle laatste trends en van de technische mogelijkheden. Wij kunnen je helpen opstarten, blijven motiveren of je social media geheel beheren.

*Dit zijn richtlijnen voor de prijzen, maar we denken graag met iedereen mee over wat er mogelijk is. Neem gerust contact met ons op en samen komen wij tot een mooi resultaat!
laptop powered by made alles in een webagencykopie

Enthousiast? Contact ons!