Hoe hou ik mijn website mooi powered by made

iDeal is de meest gebruikte betaalvorm op Nederlandse webshops. Je wilt het dus zo snel mogelijk toevoegen aan je webshop, zodat mensen je kunnen betalen. Alleen…Hoe doe je dat? Je kunt niet zelf zomaar iDeal toevoegen aan je website. Je hebt hier namelijk een vergunning voor nodig. Gelukkig zijn er allerhande betaalproviders beschikbaar. Dit zijn bedrijven die jij een klein deel betaalt (vaak zo’n 20ct) zodat jij verschillende betaalmethodes kunt aanbieden. Een van deze betaalmethodes is Mollie. Wij hebben hier erg goede ervaringen mee en is goedkoper in vergelijking met andere betaalproviders. Je kunt super snel een account aanmaken en meteen aan de slag met het ontvangen van betalingen. Super handig!

Tips voor betaalmethodes naast iDeal

iDeal is natuurlijk een must als je een webshop hebt. Maar denk ook na over andere betaalmethodes. Denk aan CreditCard en PayPal. Maar ook Klarna, directe bankoverschrijving en Apple Pay. Hoe meer betaalmethodes jij aanbiedt, hoe meer mensen geneigd zijn om bij jou te bestellen.

 

Wees duidelijk

Geef duidelijk op je site aan, bijvoorbeeld in de footer, welke betaalmethodes je aanbiedt. Dan geef je meteen aan bij je klanten wat ze kunnen verwachten en weten je klanten van te voren wat ze nodig hebben om bij jou te bestellen. Gebruik bijvoorbeeld icoontjes van de betaalmethodes of maak een lijstje met welke je aanbiedt.