Hoe hou ik mijn website mooi powered by made

Iedereen weet dat je social media kan inzetten om je naamsbekendheid en je zichtbaarheid te vergroten, maar hoe doe je dat nou? Met de volgende tips kun je een strategie bedenken, waarmee je organisch je social media groeit!

Zorg dat je posts en website gelijk zijn

Zorg dat alle posts die je post passen bij jou als merk en huisstijl. Als je continue andere posts maakt en online zet komt dit slordig over. Mensen herkennen jouw posts niet als onderscheidend in hun tijdlijn en dus zal jij ook niet opvallen.

Post goede content

Dit is misschien een open deur intrappen, maar we zien best vaak op social media voorbijkomen dat mensen geen goede kwaliteit foto’s gebruiken of niet de juiste tekst erbij zetten. Jouw content moet onderscheidend en opvallend zijn. Ook moet jouw content een call-to-action bevatten.

Inspireer je volgens met jouw content

Bezorg je volgers hun dagelijkse portie inspiratie. Met leuke ideeën of prachtige quotes maak je volgers enthousiast én bewijs je meteen je meerwaarde. Wat kunnen mensen doen met jouw product of dienst? Ga eens op zoek naar kanalen die het goed doen. Haal daar je ideëen uit en pas ze toe in jouw content! Bekijk bijvoorbeeld het Instagramkanaal van Jumbo

Maak gebruik van Stories

Stories zijn een super leuke manier om snel content te delen met jouw volgers. Ze staan maar 24 uur online en je kan er van alles mee doen. Zorg vooral dat jouw stories interactief zijn, verzin een leuke poll, stel een vraag of vraag je volgers om hun mening. Dat zorgt dat je klanten actief met jouw post bezig zijn en vergroot tegelijkertijd je zichtbaarheid.

Geef mensen een kijkje achter de schermen

Gebruik niet alleen de mooie verhalen van je klanten, maar ook van je medewerkers! Ieder bedrijf heeft ze en social media-kanalen zijn pérfect om mensen een kijkje achter de schermen te bieden. Waar ben je als bedrijf mee bezig? Op welke events ben je aanwezig? Wie werkt er dag in, dag uit aan die mooie resultaten? Mensen zijn van nature nieuwsgierig en willen graag alles van je weten!

 

Kom je er niet uit?

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van social media posts! Wij maken content calenders, visual designs en kunnen zelfs alles van je overnemen als je wilt. Neem eens contact met ons op of kijk op onze pagina over social media