Hoe start je nou met een website

 

Je hebt een fantastisch idee voor een website. Maar….waar begin je? Geen paniek! Wij hebben een uitgebreide checklist geschreven met daarin stap-voor-stap uitleg waar je moet beginnen als je een website wilt maken.

We geven je handige tips en tricks die je meteen kunt toepassen. Van het aanmaken van een domein tot welke plug-ins je moet gebruiken op je website als hij eenmaal staat!

Ik wil graag de checklist voor websites!
Leer hoe je stap voor stap kunt beginnen met je website!

Waarom heb je onze tips nodig?

 

We nemen je in 8 stappen mee in het starten van een website. Je maakt dan niet de fouten die wij en vele andere in het begin maken. Je kunt het proces veel makkelijker opzetten, omdat je weet wat je moet doen en wat de volgende stap is. Dat is beter dan iets opzoeken, vastlopen, onderzoeken, vergeten en vervolgens weer bijna opnieuw moeten beginnen. Wij kennen dat en horen ook vaak verhalen van klanten.

Dat kan anders dachten wij. Dus hebben we het proces voor onszelf gestroomlijnd en deze tips ook opgeschreven zodat we deze konden delen met jou! Heb je na deze tips nog vragen over het maken van je website? Contact ons dan! Wij hebben jarenlange evaring in het maken van websites en met het starten van websites.